„Online coaching“ je sistem rada sa klijentima koji funkcioniše na način da od trenera dobijete plan ishrane i treninga za odabrani vremenski period. Uz našu podršku, redovnu komunikaciju i prilagođavanje planova pomažemo Vam da istrajete i napredujete na putu do cilja. Posebna prednost ovakve saradnje je mogućnost da trenirate u Vašem mjestu, sa opremom koju posjedujete, u terminu koji Vama odgovara, a sve to uz našu podršku i mentorstvo kroz cijeli proces.

GYMBUDDIES24 APLIKACIJA ZA ONLINE KLIJENTE

Online coaching aplikacija

Bolji uslovi saradnje uz prisutpačniju cijenu,
7500+ video primjera vježbi,
Trening programi za početnike, rekreativce i napredne vježbače
(home, bodyweight, gym workout)
Jelovnik sa nutritivnom vrijednošću obroka,
Analitičko praćenje napretka,
Besplatno korištenje i komunikacija unutar app-a sa trenerom.

POSTAVLJANJE CILJA I POCETAK SARADNJE SA NAMA

U kontakt sa nama stupate putem kontakt forme koja je dostupna na sajtu u meniju KONTAKT. U što kraćem roku e-mailom Vam dostavljamo anketu sa pitanjima o Vašim dosadašnjim prehrambenim navikama i iskustvu sa treningom. Od Vas očekujemo što iskrenije i detaljnije odgovore kako bismo zajedno procjenili Vaše trenutno stanje, i na osnovu njega postavili jasan cilj koji želite da ostvarite na Vašem fitness putu. Saradnja kreće početkom primjene plaćenog paketa koji uključuje plan ishrane i treninga koji ste izabrali.

INDIVIDUALNI PLANOVI

U zavisnosti od izabranog paketa i njegovog trajanja, za Vas kreiramo individualni plan ishrane, prilagođen Vašim potrebama, trenutnom stanju, i namrinicama koje sami odaberete. Plan treninga je takođe prilagođen Vašim dnevnim aktivnostima, uslovima u kojima obavljate trening i opremi koju koristite. U našoj bogatoj arhivi posjedujemo 400 video primjera različitih vježbi uz pravilnu tehniku izvođenja. Poželjno je da klijent takođe snimi kratki video izvođenja vježbi da bi se uvjerili u pravilnost izvođenja istih i napravili određene korekcije na vrijeme. Obostrana komunikacija će unaprijediti kvalitet Vašeg programa, i omogućiti bolji uvid u primjenu programa i potrebu evenutalnih izmjena ishrane ili treninga.

GYMBUDDIES24

There is no finish line - this is lifestyle

Create healthy habits, not restrictions.

ZDRAVLJE, ZABAVA I EDUKACIJA

Gymbuddies24 Vam omogućuje da tokom Vašeg fitness putovanja usvojite zdrave navike, edukujete se i zabavite kroz Vašu transformaciju. Tokom procesa podstičemo Vas da učite i da stečeno znanje nadograđujete. Gymbuddies je tu za Vas da kroz savjetovanje i edukativne tekstove dostupne na našem sajtu učite i otklonite sve nedoumice o ishrani i treningu.

CILJ

Konačni cilj Gymbuddies24 ideje je zadovoljan klijent koji će nastaviti da radi na očuvanju ličnog zdravlja, kroz primjenu stečenog kvalitetnog znanja. Iako je naša saradnja bazirana na Vašoj fizičkoj transformaciji i vidljivim rezultatima, Gymbuddies24 želi da zavolite zdrav i aktivan način života i da nakon naše saradnje on ostane Vaša svakodnevica.

GYMBUDDIES24

Everyday is a win or a loss

It’s not luck, it’s not magic, it’s not circumstances. It’s developing a great plan and executing on it, day in and day out until the visions in your head become your reality.